• Lorem ipsum

Showroom

Bezoek onze showroom in Alphen aan de Maas, en laat u inspireren! In onze showroom vindt u onze gehele collectie tinnen kunstwerken en geschenken. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, of kom langs voor een uniek geschenk voor elke portemonnee.

Kijk hier voor onze actuele openingstijden!

Welkom!Excursies

Gieten, forceren, polijsten… na een bezoek aan onze tingieterij heeft het ambacht bijna geen geheimen meer voor u. Dit rustige groepsuitje in het Land van Maas en Waal is geschikt en interessant voor alle leeftijden.

 

Eerst koffie! Eerst… koffie!

We vertellen u graag over het product en de vele mogelijkheden die tin biedt. U wordt ontvangen met een kop koffie, waarna u meegaat naar de werkplaats en tot slot de showroom bezoekt. In de werkplaats wordt het echte vakmanschap gedemonstreerd. De tingieter laat u zien hoe een product ontstaat door gieten, forceren en polijsten. Een leuk familie- of groepsuitje in het mooie Land van Maas en Waal!

Welkom op afspraak

Elk jaar ontvangen we ruim 12.000 bezoekers. We nemen altijd graag de tijd voor onze bezoekers, daarom zijn groepen uitsluitend welkom op afspraak.

Neem contact ons op voor de mogelijkheden en de tarieven. Bel ons even: 0487-561918 of WhatsApp: 06-82812555 . Of stuur een mail naar [email protected]

Nieuwsgierig? Hierbij alvast een voorproefje!

Land van Maas & Waal

Wilt u uw bezoek aan onze tingieterij combineren met een ander groepsuitje, een verblijf of maaltijd in het Land van Maas en Waal? Kijk dan op de website van Rivierenland voor tips en adressen.