• Lorem ipsum

De Tingieterij.....vakmanschap, ambachtelijk én origineel

De Tingieterij is in 1979 opgericht onder de naam 't Oude Ambacht Tin als ambachtelijke tingieterij in Alphen aan de Maas. Inmiddels is het bedrijf onder de naam De Tingieterij uitgegroeid tot een krachtig  bloeiend bedrijf, waarin we met een hecht team unieke ontwerpen maken van tin voor vele klanten in binnen- en buitenland.

Daarnaast ontvangen we groepen gasten in onze gieterij, atelier en showroom. We staan voor ambachtelijk vakmanschap met een hedendaagse visie. Met die insteek ontwerpen en maken we producten voor particulieren en bedrijven. Elke dag weer.

Tingieten is een uniek, bijna vergeten ambacht. In onze tingieterij in Alphen aan de Maas is van dat laatste echter niets te merken. We maken bijzondere en unieke cadeaus en woonaccessoires in elke stijl. Van nostalgisch en landelijk, tot kunstzinnig en modern. Kijk gerust eens rond in onze showroom.

 

Origineel relatiegeschenk

Maatwerk. Daar gaat het om als we iets voor een zakelijke opdrachtgever maken. Of u nu één relatiegeschenk nodig heeft of 100.000. We maken een origineel ontwerp dat past bij uw bedrijf of evenement en zorgen dat u een écht exclusief, persoonlijk geschenk kunt geven aan uw relaties. Handgemaakt in onze tingieterij.

Bekijk onze opdrachtgevers>>

 

Wij helpen graag…..

Wilt u graag meer weten over een van onze producten of heeft u iets speciaals? Bel ons even: 0487-561918 of WhatsApp: 06-82812555 . Of stuur een mail naar [email protected], en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen helpen.