• Lorem ipsum

De Tingieterij.....vakmanschap, ambachtelijk én origineel

De Tingieterij / ’t Oude Ambacht Tin is een tingieterij in Alphen a/d Maas sinds 1979. Met een hecht team maken we unieke geschenken van tin. Ook ontvangen we groepen in onze ontvangstruimte, werkplaats en showroom. We staan voor ambachtelijk vakmanschap met een hedendaagse visie. Met die insteek ontwerpen en maken we producten voor particulieren en bedrijven in onze tingieterij in Alphen. Elke dag weer.

Tingieten is een uniek, bijna vergeten ambacht. In onze tingieterij in Alphen gld is van dat laatste echter niets te merken. We maken bijzondere en unieke cadeaus en woonaccessoires in elke stijl. Van nostalgisch en landelijk, tot kunstzinnig en modern. Kijk gerust eens rond in onze showroom.

Origineel relatiegeschenk

Maatwerk. Daar gaat het om als we iets voor een zakelijke opdrachtgever maken. Of u nu één relatiegeschenk nodig heeft of 100.000. We maken een origineel ontwerp dat past bij uw bedrijf of evenement en zorgen dat u een écht exclusief, persoonlijk geschenk kunt geven aan uw relaties. Handgemaakt in onze tingieterij.

Bekijk onze opdrachtgevers>>

 

Wij helpen graag…..

Wilt u graag meer weten over een van onze producten of heeft u iets speciaals? Bel ons even: 0487-561918 of WhatsApp: 06-82812555 . Of stuur een mail naar [email protected], en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen helpen.