• Lorem ipsum

Verzendkosten

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u automatisch een email met daarin de track&trace code van het pakket. Daarmee kunt u eenvoudig uw bestelling volgen! We berekenen de volgende tarieven voor het versturen van onze bestelling:

 • Zendingen binnen Nederland: De kosten voor verzenden en verpakken bedragen €5,95 binnen Nederland. Binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend voor bestellingen boven de €75,-.
 • Zendingen Duitsland & België: De verzendkosten naar België en Duitsland zijn €9,50; hier naartoe wordt gratis verzonden boven de €125,-.
 • Zendingen Europa: Voor overige landen in Europa geldt een vast tarief van €12,50.
 • Zendingen Wereld: Voor overige landen buiten europa geldt een vast tarief van €25.00

We streven erna om uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Door drukte kan dit echter oplopen naar 3-5 werkdagen.

Retourneren

We hopen natuurlijk dat alles naar wens is. Niet tevreden met de aankoop, hebben we een vergissing gemaakt of is er iets beschadigd, bekijk dan de retourprocedure.

Retourprocedure:

Je hebt wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maak je gebruik van je retourrecht dan storten we het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na retourontvangst terug. De kosten voor retourzending naar De Tingieterij zijn voor de rekening van de consument!

Voor bepaalde artikelen maken we een uitzondering op het recht van retour:

 • Indien er sprake is van speciaal voor jou vervaardigde artikelen (custom producten).
 • Artikelen die voorzien zijn van een door u opgegeven persoonlijke gravure.

Wat te doen in geval van retour:

 1. Log in op uw klantaccount, of maak deze aan op onze website (onderaan). Doe dit met het mailadres waarmee ook uw bestelling is geplaatst.
 2. Ga vervolgens naar "mijn bestellingen" en klik op "bekijken" achter de factuur waarvan u goederen wilt retourneren.
 3. Druk onderaan de factuur op "Artikelen retourneren" en vul alle gevraagde informatie in, en druk vervolgens op "verstuur".
 4. Pak de goederen zorgvuldig in (verzendrisico is voor de koper) in hun ORIGINELE verpakking. Stuur deze vervolgens terug naar: De Tingieterij - T.a.v. Retouren - Greffelingsestraat 25 - 6626 AP Alphen a/d Maas - Holland. Let op: U dient het pakket zelf voldoende te frankeren.
 5. Zodra het pakket retour is ontvangen, nemen we uw retour in behandeling en wordt u op de hoogte gebracht van de retoursstatus en sturen we een eventuele creditnota.