• Lorem ipsum

De Tingieterij is ook uw partner voor inkoop van (oud) tin van particulieren en bedrijven. Heeft u tin uit een erfenis? Of een doos tin op zolder staan waar u vanaf wilt? Neem dan gerust contact met ons op!

We recyclen uw tin voor nieuwe toepassingen. Dit levert doorgaans meer op dan uw tin verkopen via internet of kringloopwinkel!

Het verzamelde tin wordt gesmolten en geanalyseerd. De uiteindelijke waarde hangt af van de samenstelling en het percentage tin. Vaak bestaat tin van oude gebruiksvoorwerpen uit een legering van tin samen met bijvoorbeeld koper, zink, antimoon of bismut. Het gerecyclede tin wordt vervolgens hergebruikt door ons en door andere gieterijen in binnen en buitenland.

 

Uw tin inleveren?

Neem dan contact met ons op per email via [email protected] , per telefoon op nummer 0487-561918 of per whatsapp via 06-82812555.

We ontvangen graag minimaal de volgende informatie: het totaalgewicht, en een aantal duidelijke foto’s van de party/voorwerpen. Graag ook van de eventuele aanwezige tinmerken. Hoe duidelijker de foto’s, des te beter kunnen we een goede prijs voor u bepalen.

 

Ophalen of verzenden

U kunt uw tin per post naar ons toesturen, of bij ons bezorgen in Alphen a/d Maas. In overleg (afhankelijk van de grote van de partij) kunnen we het tin ook bij u ophalen.